Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Ofer.cat

L’Ajuntament de Manresa s’ha adherit a la plataforma Ofer.cat amb la voluntat que els comerços, empreses i autònoms locals de la ciutat puguin adaptar-se als nous hàbits de compra que ja fan servir actualment els consumidors a través de  les noves tecnologies.

Amb aquesta adhesió es pretén oferir als comerços, empreses i autònoms locals una eina gratuïta  (n’assumeix el cost l’Ajuntament) que permet crear ofertes de productes o serveis online i compartir-los a les xarxes socials.

Es tracta d'una eina novedosa per al comerç manresà, que respon a un dels objectius i la línia de treball de l’Ajuntament de Manresa que és el de la digitalització del comerç manresà, entenent aquest com la potenciació del petit comerç i el comerç de proximitat.

Així, el sector comercial de la ciutat sumarà a les seves nombroses fortaleses les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies. Per exemple, amb la possibilitat que el petit comerç disposi de presència a la xarxa, amb el seu propi lloc web, a les xarxes socials i també la possibilitat de vendre els seus productes també a la xarxa, via on-line.

Els comerços de Manresa que estiguin adherits a alguna de les associacions de comerciants locals podran gaudir, de manera totalment gratuïtt, de la possibilitat de formar part i utilitzar la plataforma Ofer.cat.  

Vendre on-line a través del mòbil, l’ordinador o la tauleta

Ofer.cat és una eina pensada per fer fàcil el que sembla més difícil: Adaptar els negocis actuals de la ciutat de Manresa  a la venda on-line.

A través d’aquesta plataforma es poden crear ofertes dels productes o serveis i compartir-los automàticament amb les xarxes socials (Facebook, Twitter, Printerest, Instagram, etc.)  i aplicacions de missatgeria (Whatsapp, Sms, etc.)  en tan sols 3 minuts i través del mòbil, l’ordinador o la tauleta.


Els clients, que es poden descarregar l'app d'Ofer.cat al seu mòbil, rebran aquestes ofertes per les xarxes socials i accediran directament a les promocions. Podran posar-se en contacte amb l'establiment o fins i tot comprar els productes i serveis online (amb la garantia de la passarel·la de pagament de Caixabank).


Com a valor afegit, Ofer.cat converteix també suports gràfics en punts de venda. Catàlegs, flyers, etiquetes, anuncis en premsa i fins i tot l’aparador de l’establiment es poden convertir en punts de venda online 24 h.

Un servei municipal donarà suport als comerços interessats 

Amb la voluntat de donar a conèixer aquesta plataforma, hi ha un servei municipal d'assessorament als comerços a l’oficina del Mercat de Puigmercadal (Muralla del Carme,5); i les persones que estiguin interessades en aquests serveis poden posar-se en contacte trucant al telèfon 93 872 20 66 o bé mitjançant correu electrònic a l’adreça comerc@ajmanresa.cat.

Podeu descarregar aquí l'app per a mòbils Android i per iPhone.

    

Per a més informació us podeu adreçar també al portal Ofer.cat.


Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat