Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Videovigilància

Clàusula informativa sobre el fitxer Videovigilància

De conformitat amb el que disposa l’article 5.1 de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i l’article 12.6 de la Instrucció 1/2009, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades Personals, sobre el tractament de dades de caràcter personal mitjançant càmeres amb fins de videovigilància, les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer anomenat VIDEOVIGILÀNCIA, del qual és responsable l’Ajuntament de Manresa.

La finalitat d’aquest fitxer és la captació, gravació, transmissió, conservació i emmagatzematge d’imatges que tenen com a finalitat el control dels accessos a les instal·lacions de l’Ajuntament de Manresa, per tal de garantir la seguretat dels béns i les persones.

Les persones o col·lectius sobre els quals s’obtenen les dades són les persones que accedeixen a les zones vigilades i els destinataris de la informació són les Forces i Cossos de Seguretat, i l’Administració de Justícia en els casos necessaris, segons consta al Registre de Protecció de Dades de Catalunya.

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes i circumstàncies previstos per la Llei orgànica 15/1999, davant l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Manresa, plaça Major, 1, 08241 Manresa, o a l’adreça electrònica lopd@ajmanresa.cat.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat