Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Pla de Sensibilització

Documents

ESSENCIALs

Resultat d'imatges de imatges gota

                               PLA DE SENSIBILITZACIÓ 2017

El context internacional i la situació a la nostra pròpia societat, demanden més que mai apropiar-nos del record de moltes persones que han estat “baluards” de valors, que no han desistit en la defensa dels drets humans, que han sostingut la por i les amenaces i, a vegades, han capgirat el destí d’una societat. Recopilar aquests testimonis i fer-los propers a la ciutadana és la finalitat d’aquest Pla.  Volem aprendre de la història per millorar el present i donar veu a aquelles persones que a molts països continuen patint directament opressió o violència de qualsevol tipus. Sentir-les a prop, construir un discurs conjunt més enllà de nacionalitat i creences. El Pla combina tant persones reconegudes com bones pràctiques i gestos quotidians que són essencials per  fer un món millor.

 

Cada més t’ oferim una programació d’ activitats per construir plegats alternatives i si tens idees... les recollim !!

Els Plans de sensibilització suposen treballar els temes d’Educació per la Pau, seguint un eix que doni continuïtat a les activitats. Els plans de sensibilització no deixen de ser un full de ruta per a promoure l’ educació en valors.

Un dels elements clau dels Plans és que es treballen en xarxa tant amb les entitats de Cooperació, com amb altres associacions de la ciutat amb les que es comparteixen objectius. D’ aquesta manera, es sumen esforços i les activitats guanyen en continguts i impacte ciutadà.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat