Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Serveis informatius externalitzats

El Programa de Nova Ciutadania te alguns serveis específics en conveni amb entitats. En concret, un servei d'assessorament d'estrangeria (amb CITE ) i un Punt d'informació i suport (amb Bages pe tothom)

Centre d'Informació per a treballadors estrangers (CITE)


Punt d'informació i atenció específic en temes legals i de documentació (permisos de treball i residència, re agrupacions familiars, etc). Vinculat amb el sindicat CCOO. Servei gratuït.

Conveni anual amb el Programa d'Acollida i la Diputació de Barcelona.

Atenció: Dilluns matí (de 9 a 13h) i Dimecres tarda (de 16 a 19 h). Les hores de visita es donen els divendres matí (9 h).


Lloc: Edifici dels sindicats, C/ Passeig de Pere III, 62.bxs. Telèfon per demanar hora i realitzar consultes diverses: 93 873 00 00. E-mail: citemanresa@ccoo.ecat   Referent: Anna Tomàs (2020)


Punt d'Informació  (Bages per a Tothom)


Aquesta entitat dedicada a treballar diversos aspectes del fet migratori i intercultural, te establert un conveni amb el Programa municipal d'Acollida per tal d'oferir un punt d'atenció, derivació i acompanyament general sobre tots aquells aspectes que puguin interessar a un nouvingut o un resident immigrat a la ciutat.

 
Atenció :  Dimarts (de 11h a 13h) i Dijous (d'15 a 17 h) [2016]. Lloc: C/ Saleses,10 (Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sireres). Telèfon contacte: 93 872 35 00.. Referent: Clemen Ramírez

E-mail: bagespertothom@hotmail.com. 

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat