Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Ajuts i subvencions

L'Ajuntament de Manresa promou diverses iniciatives que tenen per objecte la dinamització i rehabilitació integral del Centre Històric de la ciutat. Entre les diferents línies d'actuació, hi ha la promoció i dinamització de l'activitat econòmica, especialment del sector comercial, mitjançant la concessió de bonificacions fiscals i ajuts tant als emprenedors com els propietaris dels locals. L'objecte és promoure la implantació de nous comerços en aquells sectors del Centre Històric (Barri Antic, Remei, Escodines) que estiguin més mancats d'activitat i es produeixi alhora una important concentració de locals en planta baixa desocupats.

També existeix una línia de subvencions adreçada a les associacions de comerciants de la ciutat, amb la finalitat de fomentar la cooperació entre les empreses comercials que comparteixen un mateix àmbit territorial i impulsar les activitats que organitzen al llarg de l'any (festes, fires, promocions, enllumenat de Nadal, etc.).

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat