Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Cicles formatius de GM i GS

La formació professional capacita per a l'exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional pròpia de cada títol i comprendre l'organització i les característiques del sector corresponent.

Els cicles de formació professional es divideixen en dos graus: el grau mitjà (GM) i el grau superior (GS). El primer proporciona el títol de tècnic o tècnica i el segon el títol de tècnic superior o tècnica superior. El cicle de grau mitjà segueix a l'ESO i els alumnes han de tenir 16 anys per cursar-lo. Per cursar un cicle de grau superior cal tenir aprovat el Batxillerat.

La durada dels cicles formatius engloba les hores lectives de formació en un centre educatiu i les hores de la formació pràctica en centres de treball, entre 1.300 i 2.000 hores, la qual cosa suposa, en general, un o dos cursos acadèmics.

Els cicles formatius s'organitzen en mòduls professionals que s'estructuren en crèdits de caràcter teòric i pràctic de durada variable i propis de cada cicle formatiu. A més, inclouen, ordinàriament, un crèdit de síntesi que ha de permetre culminar la integració dels continguts impartits al llarg del cicle.

Per conèixer l'oferta de cicles formatius de grau mitjà (CFGM) i grau superior (CFGS), clica aquí.


Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat