Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Informació i crèdits

Accessibilitat

Nivell A - WCAG 1.0 WAIAquesta web compleix el "Test d'Accessibiliat Web" de nivell "A", amb la finalitat de permetre l'accés a totes les persones independentment de les seves característiques diferenciadores.

Valid XHTML 1.0 TransitionalTambé compleix amb l'estàndard XHTML 1.0 Transicional, permetent una major interoperatibilitat i la seva validació formal usant un parsejador SGML o XML.

¡CSS Vàlido!Les fulles d'estil (CSS) contingudes en aquesta web, compleixen els estàndards i les recomanacions del W3C.

El web està allotjat en un servidor basat en programari lliure. Està optimitzat per a qualsevol tipus de pantalles; mòbils, tauletes, escriptori o televisió. Per a poder explorar amb més comoditat la pàgina web, recomanem tenir activades les opcions Javascript i CSS. 

Aquest web utilitza galetes (cookies) amb la finalitat de millorar els nostres serveis i facilitar la navegació per la web. Si contínua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes.  

Aquest web conté tecles de dreceres a les seccions principals. La combinació de tecles amb l'Internet Explorer és [Alt + drecera], amb Firefox és [Alt + majúscules + drecera], consulteu l'ajuda del vostre navegador per a altres navegadors.

Avís legal

Política de Protecció de dades de caràcter personal:

La pàgina de Tràmits i gestions de l'Ajuntament de Manresa, sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc., per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l'usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

Aquestes dades s'integren en els corresponents fitxers informatitzats de l'Ajuntament de Manresa, d'acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

L'Ajuntament de Manresa garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.

Exercici de drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/99, LOPD.

Per l'exercici d'aquests drets, l'interessat pot dirigir-se a:

  • Registre de l'Ajuntament de Manresa,
    Pl. Major 1,
    08241 Manresa (Barcelona)
  • O al correu electrònic lopd@ajmanresa.cat
    indicant clarament en l'assumpte: Tutela de Drets LOPD.

Suggeriments

Si té algun suggeriment sobre el funcionament o els continguts de la web, ens ho pot fer saber des de la següent pàgina; 

Formulari de suggeriment web

Crèdits

Programació, disseny i manteniment de continguts: Ajuntament de Manresa.

Pl. Major 1
938782300

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat